2010. március 11., csütörtök
Tészta pirított magokkal
Lehet, hogy csak nekem nagy felfedezés. Ma tésztát főztem a gyorsaság kedvéért, és valami más ízűre vágytam, mint eddig. Betti sütőtökleveséhez pirított tökmagról jutott eszembe, hogy a tésztára pirítok magokat. Tökmagot, napraforgómagot és szezámmagot pirítottam meg kevés sóval, és nekem nagyon ízlett. A gyerekek maradtak a tejfölnél. Nálunk mostanában a tejfölös tészta a kedvenc.
Címkék:
csak növényi,
húsmentes,
napraforgómag,
szezámmag,
tej mentes,
tészta,
tojás mentes,
tökmag
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Uzsonnára a gyerekek is megkóstolták, ízlett is nekik.
Én nagyon szeretem a pirított magokat, szezámmagtól a dióig jöhet minden! Salátához is szívesen használom, laktatóbb és ízesebb lesz.
Megjegyzés küldése