Kedves ismerőseink jóvoltából mi is hozzájutottunk egy adag medvehagymához így mostanság több mindenbe belekerült. Régi kedvencünk ez a tonhalas kence, amibe szintén belekerült üde tavaszi ízt kölcsönözve neki. A kész krémet fogyaszthatjuk salátával, zöldségekhez mártogatónak, vagy kenyérre kenve. Mi most melegszendvicset készítettünk belőle.
Hozzávaló:
- 140 g tonhal konzerv (1 doboz)
- 2-3 ek tejföl
- 1 tk mustár
- kis csokor medvehagyma
- só
- őrölt bors
A tonhalat villával összetörtem, a medvehagymát felaprítottam, majd minden hozzávaló összekevertem.
Sajnos kép nem készült olyan gyorsan elfogyott:)
Hozzávaló:
- 140 g tonhal konzerv (1 doboz)
- 2-3 ek tejföl
- 1 tk mustár
- kis csokor medvehagyma
- só
- őrölt bors
A tonhalat villával összetörtem, a medvehagymát felaprítottam, majd minden hozzávaló összekevertem.
Sajnos kép nem készült olyan gyorsan elfogyott:)
5 megjegyzés:
Nahát, mi is halkrémezünk így... :)
Viszont kimegyek az erdőbe a kimaradt medvehagymáért.
:)
Mostanában minden tele van medvehagymás receptekkel, de én sehol nem leltem. Úgy örültem mikor kaptam egy csokorral:)
Felétek van?
minden évben hetekig szaglik tőle a brunszvik park.
természetvédelmi terület.
(jobb híján azt hívom én itt az erdőmnek - egyetlen búvóhelyem)
Még egy ok, hogy oda járj:)
Van a gerecsében is több helyen, de Tatabányán is. Ha érdekel útbaigazíthatlak. (most kezd érni) Egyébként ma az oviban kaptak a gyerekek reggelire, persze olyan erősek lettek, mint a macik.
Megjegyzés küldése