... a szilvalevest kókuszreszelékkel?
... a tejberizst turmixolt szilvával és kókuszreszelékkel?
... a puliszkát almaszósszal?
... az avokádóturmixot darált magokkal (szezám, len, mandula), édes idénygyümölcsökkel (szilva, barack)?
... a kókuszzsírral dúsított tejbegrízt napraforgómaggal, pattogatott amaranttal és kókuszreszelékkel?
Nálunk nagy kedvencek:)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
új vizekre eveztél a nyáron? :)
hogyan fogadja a legénység az anyahajó új konyháját?
(nálunk eddig a tejberizs baracklekvárral volt a legnagyobb bátorság :)
Gratulálok a párosításokhoz!
az amarant és avokádó még felfedezésre vár a mi tengerünkön
Ezek nagyon izgalmasan hangzanak! Biztos ki fogjuk próbálni őket.
A pattogatott amarantról mesélj még, mert az el se tudom képzelni. Amarantot csak müzliből ismerjük.
Rita! Sokszor már én is unom, amit főzök, így jönnek az ötletek. Megnézem, mi van itthon, a többi kreativitás. Szerecsémre a fiúk fogékonyak az újakra, de az sem veszi kedvem, ha nem, megeszem én szívesen, ők meg találnak mást. Ezért jó a nyár a sok zöldséggel, gyümölccsel.
Az avokádót a nyerskajásoknál olvastam, hallottam. Én pl. csak úgy pirítósra kenve is nagyon szeretem. De magában is finom. És az Aldiban a legolcsóbb, ha van felétek.
Betti! A pattogatott amarantot eddig csak krémlevesekbe tettem, mióta nem tehetek bele sajtot. Bodonynál ez úgy néz ki: amarant pici levessel pépesítve, annyit önt bele.
Egy ideje nem igen agyalok azon, mi lesz az ebéd. Így remek újdonságok tudnak az eszembe jutni.
Megjegyzés küldése