hozzávalók:
200 gr sótlan földimogyoró
2-3 evőkanál hidegen sajtolt olaj (esetleg mogyoróolaj)
Ízesítés fantáziánk szerint (méz, juharszirup, só, vanília..., alig várom, hogy egyszer kipróbáljam a csiliset is) A mogyorót késes aprítóban olyan simára vagy darabosra őrlöm, ahogy jólesik, hozzáteszem az olajat és az ízesítőket.
Nem is pirítod?
VálaszTörlésez nagyon izgatja a fantáziámat, még sose próbáltam ilyesmit. ééés egy újabb kenyérre való kence, de jó, de jó!:)
VálaszTörlésKata!
VálaszTörlésÉn nem pirítom, de biztos érdekes ízt adhat, mint ahogy a dió is nagyon kellemes lesz tőle.
Viki!
VálaszTörlésHa ezt a "Mogyis" mogyoróból készítetted akkor szerintem az eleve pörkölt nem?